Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 

Cum trebuie sa fie un logo?

 • Simplu: Ganditi-va putin la logo-uri ca Sony, Mc Donalds, Nokia sau Vodafone. Sunt atat de simplu construite incat le puteti reproduce chiar si dumneavoastra imediat.
 • Memorabil: Un logo prezinta in mod grafic compania dvs. Un potential client trebuie sa recunoasca imediat produsul dvs. pe raft. Ganditi-va cat de simplu este sa alegeti o Coca-Cola sau un Pepsi de pe raft.
 • Trebuie sa se diferentieze de competitie: Logo-ul trebuie sa transmita exact valorile companiei dumneavoastra si poate transmite foarte subtil daca firma este serioasa sau nu, solida, inovativa, orientata spre client.
 • Trebuie sa foloseasca culorile corecte: Ganditi-va la telefonia mobila:.Vodafone e rosu, Orange e portocaliu, Cosmote e verde si Zapp e rosu (nici nu e de mirare ca nu reusesc sa comunice eficient cu consumatorii)
 • Trebuie sa foloseasca fontul corect: Probabil ati dori sa folositi un font boldat, dar nu e de preferat daca sunteti o firma ce ofera servicii de infrumusetare si de slabit; Italic, dar nu este indicat daca sunteti o companie ce ofera servicii bancare, asigurari de viata si de bunuri.

Cum va poate ajuta Pongo?

 • Imediat ce ne veti contacta, un reprezentant Pongo va crea un brief de creatie ( un document care ne va ajuta sa intelegem mai bine afacerea dumneavoastra)
 • Pongo va pune la dispozitie o echipa designeri care va crea 3 concepte diferite pentru logo-ul cerut de dumneavoastra.
 • Dupa ce logo-ul a fost ales, putem sa ii aducem mai multe modificari pana in momentul in care sunteti multumit de el.

De ce sa alegeti Pongo?

 • Suntem o echipa de profesionisti cu experienta in marketing si vanzari pentru mari companii din Romania
 • Echipa noastra de designeri este dedicata in a se ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra
 • Lucram rapid, de obicei in 5 zile lucratoare ar trebui sa primiti primele propuneri
 • Calitate ridicata, preturi scazute. Pongo a fost special creat pentru firmele mici si mijlocii din Romania
 • 100.000 de firme nu pot sa greseasca. Echipa Pongo a creat Bizoo.ro, site-ul cu peste 100.000 de firme din Romania care isi promoveaza si isi vand produsele pe internet folosind Bizoo.ro.